2016-05-07 10:18:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A hétvégén tobzódhat mindenben

Napi horoszkóp május 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyébe készül. A nap vidámnak és könnyednek ígérkezik, a párja most különösen boldoggá teszi. Ha ön egyedülálló, akkor a mai nap alkalmas az ismerkedésre, menjen társaságba!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Remek hangulatban ébred. A mai nap legyen az emberi kapcsolatoké. Ha még egyedülálló, most jók a kilátásai: bárhol is tűnik fel, ott mosolyogva fogadják. Akárhol tölti az estét, ön kerül majd a középpontba. Azért figyeljen a párjára is...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha valami nem megy úgy, ahogyan azt elképzelte, akkor kétségbeesés helyett keressen más módot a terv megvalósítására. Este eléggé érzékennyé válik, pontosan érzi majd, mi játszódik le a párja lelkében. Nyugtassa meg őt a szavaival!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Bika jegyében négy bolygó áll. Ez nagyon kedvező önnek, erőssé és határozottá teszi. Ha nincs párja, akkor nagyon valószínű, hogy lesz egy sokat ígérő találkozása valakivel. Az otthoni és a kerti feladatokat is gyorsan elvégezheti, és átadhatja magát a pihenésnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Remek napnak ígérkezik a mai. Csak arra figyeljen, hogy ne ússzon ez az anyagiakkal - kétszer is gondolja meg, mielőtt pénzt ad ki valamire! Sok programja lesz, és szép élményeket gyűjthet. Az estét töltse a családja körében.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Komoly bókokat kaphat valakitől, ha tetszik önnek az illető, akkor ne zárkózzon el a közeledéstől! A szerencse is ön mellé áll: levelet kaphat egy ajánlattal, vagy több pénzhez juthat váratlanul.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Békés, nyugodt, harmonikus napnak néz elébe. Éreztesse a családtagjaival is, mennyire fontosak az Ön számára, és töltse velük a délutánt!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz már a Bika jegyében áll, az ön élete pedig könnyedebbé, élvezetesebbé és lazábbá válik. Engedje el magát, és szervezzen délutánra egy izgalmas programot. Az estét töltse otthon, pihenje ki a hét fáradalmait.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A hétvégén tobzódhat mindenben, amit élvezni lehet, eközben a munka egyértelműen háttérbe szorul. A csillagok az ön számára kedvezően állnak, használja ki az alkalmat a tisztázó beszélgetések lefolytatására!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha ön egyedülálló, akkor ma minden esélye meglesz az ismerkedésre - a Vénusz már a Bika jegyében jár, és sok lehetőséget teremt a szerelemre. Egy családi konfliktusban hallgasson a megérzéseire!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold rövidesen az Ikrek jegyébe ér. Egyfolytában bókolnak önnek, és kellemes meglepetések érik a mai napon. Úgy vásároljon, hogy egy váratlan vendégre is készülnie kell. Az este kellemesnek ígérkezik egy baráti vacsorához.

Halak: II. 19. - III. 20.
A mai bolygóállások óriási lendületet hoznak önnek: a teljes hétvége konfliktusok és fennakadások nélkül telik el. A szombat különösen alkalmas arra, hogy áttekintse az anyagi helyzetét. Ne engedje, hogy bárki befolyásolja a döntéseit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: